sunnuntai 24. elokuuta 2014

Elokuisia tunnelmia

 
Hei! Ajattelin laittaa muutaman kuvan teille viime viikonlopusta. En  aiemmin postausta ehtinyt tekemään, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan! :)
Kesänviettopaikassamme, noin tunti matkaa kotoa, oli omenapuut jo täynnä. Omenoita tulee paljon, eli nyt vaan keksimään kaikenlaisia leivontaideoita! ;) Nyt kun koulutkin on jo kovassa vauhdissa, niin ei kovin usein tänne päästä. Oli kuitenkin kiva kerätä vuoden marjasatoa. :)
Yllätyttiin iloisesti, kun keväällä istuttamamme kukat olivatkin kukkineet, vaikka taidettiin istuttaa ne vähän väärään aikaan.
Iskän maalausurakan tuloksena oli näin hieno aitta! Tähän olisi joskus kiva perustaa oma kesäkahvila. ;)
Taas yksi jälkkärikokeilu lisää. Tällä kertaa ei ollut ohjetta, vaan yritin soveltaa jääkaapin sisällön mukaan. Lopputulos oli kerrosmainen, ja ainakin siitä tykättiin. :)
Kotimatkalla poikettiin Ähtärissä sijaitsevassa Flowpark kiipeily puistossa. Siellä siis kiipeillään puihin rakennetuissa esteradoissa. Korkeimmillaan radat oli jopa 15m korkeudessa. Siinä vaiheessa kun niin korkealla oltiin roikkumassa vaijereista, rupesi vähän jännittämään! Huima ja rankkakin kokemus! Suosittelen! :)
 
.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti