maanantai 29. kesäkuuta 2015

Rippijuhlat

Viime viikko on kulunut kokonaan näitä rippijuhlia valmistellessa, ja lauantaina kova uurastus palkittiin. 
Konfirmaationi oli siis 27.6,ensin kirkossa  siunaaminen, jonka jälkeen oli rippijuhlakutsut kesänviettopaikassamme. Halusin, että juhlissa kaikki koristeista ja tarjottaviin olisi itse tehtyä ja se oli kyllä aika työlästä, mutta lopputuloksesta tuli tosi kiva -tykkäsin kovasti! :)

Osa koristeista oli pompomeja ja kangasviirejä.

Kierrätyshenkisyyttä juhliin toi kirppareilta ostetut eripariset kukkakahvi- ja teekupit.
Paljon ideoita löysin myös Pinterestistä ja ihana olikin haaveilla ennen varsinaisia juhlia näitä kuvia katsoen. ;)

Ruuaksi tarjosimme lämminsavulohta, peltileipää, sekä erilaisia kurkku, pasta ja vihersalaatteja. Juomaksi mummu teki ihanaa Louhisaaren juomaa, joka maistui ihanasti mustaherukalle.

Juhlissa oli myös lapsia, joten halusin heillekin jotain ekstraa kahvipöytään. Päädyimme kokoamaan pienen karkkibuffetin limulla, poppareilla, vaahtokarkeilla ja tikkareilla varustettuna, ja kyllä menikin hyvin kaupaksi! ;)

Kahvipöydän kaunotar oli puolukka-kookoskakku kaksikerroksisena. Tätä mietittiin pitkään ja hartaasti ja vaihtoehtojakin oli monia, mutta kyllä se on vaan niin että vaaleanpunainen vie voiton aina! :)


Muita herkkuja oli mm. marjajuustokakkupiirakka, perhospikkuleivät ja Rocky Road-muffinit, sekä suolapalana tsatsiki-torttu.
-Nams-

Vaikka merkkipäivällä ennustettiinkin sadetta ja ukkosta, oli sää mukavan aurinkoinen suurimmaksi osaksi ja saimme kahvitella pihalla samalla kun lapset pelasivat vauhdikkaasti jalkapalloa. :)

 
Olen todella iloinen ja kiitollinen, että sain näin ihanat juhlat, vieraista puhumattakaan!
Rakkain kiitokseni siis kaikille muistaneille ja kanssani juhlineille!
Nämä juhlat muistan lämmöllä!

2 kommenttia:

  1. Maailman kauneimmat juhlat ja tunnelma välittyy upeasti kuvista! Aloituskuva hauska, herkullisia oli tarjottavat, nam

    VastaaPoista