torstai 5. marraskuuta 2015

Marraskuun moikkaus

 
Lokakuu tuli ja meni vauhdilla ohi ja nyt on jo marraskuu! Koulu vei viime kuussa paljon aikaa, eikä bloggaamiselle löytynyt oikein sopivia hetkiä...
 
Mutta nyt ollaan täällä taas! Jotenkin on alkanut jo jouluttamaan, kun pikkusisko laulelee joululauluja ja ulkona on niin pimeää että tekee mieli vain sytyttää kynttilöitä ja jäädä askartelemaan joulukortteja kotiin. Pian on varmaan pakko ottaa jo joitakin talvisia koristeita esille. ;)
Viime viikonloppuna vietimme äitin synttäreitä ja lahjaksi väsäsin tuon kuvassa näkyvän Tilda-kauriin ja suklaaespresso-kakun. Yritin panostaa kattaukseen ja siitä tulikin oikein vaaleanpunainen. ;) Nyt kuitenkin kävi niin, että olen onnistunut kadottamaan kaikki kameralla otetut kuvat niistä kemuista! Vain pari tämmöistä huonolaatuista kännykkäotosta löysin... Jos satun kuvat joskut löytämään, niin laitan niitä tänne.

Kännykkäräpsyjen kaveriksi laitan vielä teille pari kuvaa muutama viikko sitten tekemästäni apple pie-omenapiirakasta. En ole aiemmin sitä testannut - aika herkkua oli!
Nyt on onneksi vähän rennompaa meininkiä kokeiden suhteen, joten ehdin ehkä tehdä jotain käsityöjuttuja (ja niitä joulukortteja). Toivotaan että pian saadaan lunta luomaan joulumieltä!
Näkyillään!

 

1 kommentti:

  1. Nami nami mitä herkkuja kuvissa. Täälläkin jo mietitään joulukorttien tekoa:)

    VastaaPoista