tiistai 12. tammikuuta 2016

Uusi huone, uudet kujeet

 
Joululomalla oli sopivasti aikaa pieneen remppaan, joten mepä vaihdettiin nuoremman pikkusiskon kanssa huoneita! Onneksi meidän molempien huoneet on yläkerrassa, joten kovin vaikeaa ei tavaroiden siirtäminen ollut. Meillä on aina tässä kodissa ollut joka huoneessa samanlaiset, mutta eri väriset kukikkaat tapetit. Uuden huoneeni punainen tapetti ei ollut yhtään näköiseni, joten se pääsi vaihtoon. Netistä löysin unelmieni tapetin, mutta haaveesta joutui luopumaan hitaan toimituksen takia. Tapetti ei olisi millään ehtinyt ajoissa meille. Niinpä vain päätimme maalata seinän "Tutu"-nimisellä värisävyllä, ja kyllähän siitä iskän ansiosta oikein söpö tulikin. :)

Tässä muutamia kuvia huoneesta. Vähän huonosti tuo seinän väri pääsee kuvissa edukseen, mutta näillä on nyt pärjättävä...


 Uuden lampunkin hankin vanhan värikkään tilalle Clash Ohlssonilta. tästä tykkään kyllä kovasti!

Vaaleanpunainen väri on siis vain yhdellä seinällä (sängyn ja lipaston takana oleva seinä) Vasta jälkeenpäin tajusin, että olisi ollut hauska ottaa ns. ennen ja jälkeen kuvat huoneista.
Tämä huone on paljon isompi kuin edelliseni, joten sinne piti ottaa vähän lisää kalusteita tyhjyyden piilottamiseksi. Esim. turkoosi penkki ja papan aikoinaan tekemä ihana perunalaatikko äitin maalaamana ovat uusia tulokkaita. Oli tosi kiva saada vaihtaa huonetta ja samalla miettiä uutta sisustusta. Pikkusiskokoin tykkäsi kovasti uudesta huoneestaan!
 
Mutta semmoisia uusi tuulia täällä! :)
-Siiri-

1 kommentti:

  1. Onnea kauniista uudesta huoneesta! Vaihto sujui hyvin ja kaikki sai jotain uutta. ��

    VastaaPoista