torstai 10. maaliskuuta 2016

Ommellen

 
Jo ennen viime viikkoista hiihtolomaa ompelin hetken mielijohteesta tämmöisen oven pidikkeen, jotain kun piti saada ommella. Hain inspiraatiota Pinterestistä ja jotain ideoita sieltäkin löytyi. Lopullisesta versiosta tuli vähän hiiren, koiran ja nallen sekoitus, mutta haitanneeko tuo. ;) Kankaat oli jotain Tildan jämäpaloja yms. ja sisälle painoksi laitoin makaronia, joka ei kylläkään kovin painavaa ole. Ehhä jos joskus vielä teen uuden version, laitan sinne jotain painavampaa esim. hiekkaa...

Greengaten uuteen kevätmallistoon tutustuttuani Mallan Makeissa vähän aikaa sitten, ihastuin ihaniin väreihin ja uusiin kuoseihin. Pakko oli jotain ostaa, joten mukaan tarttui yksi keittiöpyyhe, josta ompelin kätevän tyynynpäällisen. Käyhän se oikein hyvin tähänkin tarkoitukseen, ja ainakin saa ihailla koko ajan! ;)



Nyt on perhosia mahassa, nimittäin huomenna meille tulee vastavierailulle kaverini Gironasta, jonka luona olin viime syksynä. Kiva nähdä taas puolen vuoden tauon jälkeen! Täällä Suomessa kun on kaikki niin erilaista kuin Espanjassa, niin näytettävää riittää varmasti ja ihmeteltävää odotetuille vieraille. Paljon on tekemistä suunniteltu, toivottavasti kaikkea mieluista!
 
Teille toivotan ihanaa tulevaa viikonloppua ja itse suuntaan katseen kohti kansainvälistä ensi viikkoa!
 
-Siiri-


2 kommenttia: