torstai 4. toukokuuta 2017

Milano

Moikka!
Nyt vihdoin sain muokattua viime viikolla ottamani kuvat Milanosta! Pääsin reissuun lukioporukan kanssa ja yhdessä kiersimme viikon verran Italian muodin pääkaupunkia, Milanon, Venetsian ja Como-järven pikkukylien upeita nähtävyyksiä. Viikko on pitkä aika ja siinä ehti kyllä nähdä ja kokea monenmoista.
Jonkin verran meillä oli kouluporukan kanssa yhteistä ohjelmaa, mutta suurimman osan ajasta saimme käyttää omien kiinnostuksen kohteidemme mukaan.
Välttääkseni jättipitkää postausta päätin tehdä kolme lyhyempää, yhden jokaisesta eri kohteestamme reissussa.
 
Tässä parhaat palat pääkohteestamme, Milanosta:
 
 
Yksi Milanon pää-nähtävyyksistä, huikea Duomo-kirkko, joka oli täynnä pieniä yksityiskohtia, kuten ihmispatsaat tornien päässä. Näkymät katolta oli mahtavat, eikä sieltä olisi halunnut lähteä pois ollenkaan (varsinkaan, kun tiesi, mikä määrä portaita odotti) ;)





Kirkko oli kyllä sisältäkin tosi mahtipontinen ja ISO.
 

Milanossa sää oli pääosin harmaa ja sateinen, joten kuvatkaan ei kovin hyviä ole, mutta ainakin on muistoja matkalta. ;)
 
 
Galleria Vittorio Emanuele -ostoskeskus, jossa ei ihan köykäisimmällä kukkarolla shoppailla, mutta kaunista rakennusta voi ihastella senkin edestä.
 
 
 
Tähän suloiseen käsityökauppaan törmäsin Milanon katuja kulkiessani, super söpöjä kankaita!
 
Vaikken museoihmisiä olekaan, tästä museosta kyllä tykkäsin. Paikka on kuulemma joskus ollut Napoleonin "kesämökkinä", mutta itse museon nimen olen jo ehtinyt unohtaa.
 
 
Siinä pieni katsaus Milanoon. Itse olen sitä mieltä, että vaikka kaupunki onkin iso, riittää sinne mainiosti vähän pidennetty viikonloppu. Me ainakin saatiin siinä neljän päivän aikana tosi kattava kuva paikasta nähtävyyksineen!
 
-Siiri-
 


1 kommentti:

  1. 여자 농구 매치 농구 매치 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 결과 � 카지노사이트 카지노사이트 우리카지노 우리카지노 881Asian Tiger Poker | Try for Free | Free on Konicasino

    VastaaPoista